У Вінниці розшукали 11-річного втікача

Новини Вінниці / У Вінниці розшукали 11-річного втікача

Не повнолітній вінничанин, посварившись з батьками, втік з дому та подався на пошуки кращого життя... На щастя, правоохоронцям вдалось швидко розшукати підлітка та повернути його рідним.

Неповнолітній вінничанин, посварившись з батьками, втік з дому та подався на пошуки кращого життя... На щастя, правоохоронцям вдалось швидко розшукати підлітка та повернути його рідним.

Як повідомили в ГУНП у Вінницькій області, 10 квітня надійшло повідомлення від працівника вінницького підприємства, що на території заводу бігає невідомий хлопчик. Коли поліцейські прибули на місце виклику, вони встанолили, що це 11-річний вінничанин, якого розшукує вся вінницька поліція.

Як розповіла начальника відділу ювенальної превенції ГУНП у Вінницькій області Людмила Кузнєцова, 9 квітня близько 22 години правоохоронці отримали заяву від батьків про зникнення їх неповнолітнього сина. На пошуки втікача були задіні всі підрозділи поліції м. Вінниці, а також залучили можливості розшукової системи за підтримки мобільного оператора Київстар.

Стало відомо, що після втечі хлопчик ночував на технічному поверсі вінницької багатоповерхівки. Згодом пройшов на території Агрегатного заводу, де й був помічений працівниками підприємства. 

В цьому році підліток тікає з дому вже у друге. Батьки не можуть знайти порозуміння з сином, який у свої 11 років вважає себе досить дорослим, аби почати самостійне життя.

З хлопчиком та його батьками поспілкувався поліцейський ювенальної превенції. Інформація щодо проблемну ситуацію в сім’ї, де виховується двоє дітей, буде передана службі у справах дітей для подальшого реагування. 

 

Ірина Заіковата

11 квітня, 2019