У Вінниці розпочалося розслідування незаконного продажу дизпалива для військових

Новини Вінниці / У Вінниці розпочалося розслідування незаконного продажу дизпалива для військових

У Вінниці розпочалося розслідування щодо колишнього працівника автозаправної станції, якого звинувачують у незаконному продажі дизпалива, яке передбачалося для безплатного використання військовим.

39-річному вінничанину загрожує до восьми років позбавлення волі за організацію розтрати чужого майна, яке призначалося для військових у разі військового стану. Поліція повідомила, що протягом 2022-2023 років військові не отримали понад 94 тони пального, а мережі автозаправних станцій завдали збитків на понад 4,5 мільйони гривень через такі злочинні дії.

Минулого року поліціянти та оперативники УСБУ у Вінницькій області викрили працівників однієї з мереж автозаправних станцій міста за фактом незаконного продажу дизпалива. Це пальне призначалося для військових та інших формувань, залучених у відсічі агресії російської федерації, проте зловмисники реалізували його стороннім особам.

Слідчі підозрюють чоловіка у вчиненні злочину за попередньою змовою групою осіб у воєнний період, і скерували обвинувальний акт до суду. 

Новини Вінниці / У Вінниці розпочалося розслідування незаконного продажу дизпалива для військових