У Вінниці «розбирались» з водієм, який висадив дитину з посвідченням багатодітної родини

Новини Вінниці / У Вінниці «розбирались» з водієм, який висадив дитину з посвідченням багатодітної родини

У Вінниці водій маршрутного таксі не одноразово порушував права дитини на безкоштовний проїзд. Першого разу дитину висадили після пред’явлення нею посвідченням дитини з багатодітної родини, а наступного разу вимагав оплатити повну вартість проїзду.

У Вінниці водій маршрутного таксі неодноразово порушував права дитини на безкоштовний проїзд. Першого разу дитину висадили після пред’явлення нею посвідченням дитини з багатодітної родини, а наступного разу чоловік вимагав оплатити повну вартість проїзду. Відео інциденту потрапило в мережу.

Непорозуміння з водієм зафіксовано гпа автостанції у вінницькому мікрорайоні Тяжилів. 

«Люди відстоюємо права на пільгові перевезення дитини з багатодітної родини. Учасники акції провели контрольну закупівлі в присутності представника Укртрансбезпеки, після чого викликали поліцію», - пише у мережі вінничанка Єлизавета Лисак.

Прибувши на місце виклику, поліція протокол не склала, кажуть - протокол вже склав представник Укртрансбезпеки. Порушення не значне. Під час "розборок" з протоколами "підтягнувся" і перевізник, який в свою чергу виявився братом водія.

«Добре, що є батько і побратими, які захистять дитину. А якщо дитина з родини загиблого Захисника. Повертаючись з війни, АТОвці змушені захищати своїх дітей від мирних жителів України... Тих, кого захищали усі 6 років, хто мав можливість мирно спати, дихати й заробляти. І жах не в тому, що водій та перевізник порушує Закон, а в тому, що люди не захищають дітей» - пише Єлизавета Лисак.

Нагадаємо, у місті не поодинокі випадки, коли в автобусі відмовляють у безкоштовному проїзді ветеранам АТО, дітям з багатодітних родин. Зазвичай, такі випадки призводять до конфліктів із залученням сторонніх осіб, і не завжди мирно.