У Вінниці рятувальники по драбині потрапили в квартиру пенсіонера, який міг померти

Новини Вінниці / У Вінниці рятувальники по драбині потрапили в квартиру пенсіонера, який міг померти

Вінницькому пенсіонеру раптом стало зле й він втратив свідомість. Сусіди почали бити на сполох, оскільки він не відкривав двері своєї оселі й не відповідав на телефонні дзвінки. Вони викликали рятувальників, переживаючи за його здоров'я й життя.

Вінницькому пенсіонеру раптово стало зле й він втратив свідомість. Сусіди почали бити на сполох, оскільки він не відкривав двері своєї оселі й не відповідав на телефонні дзвінки. Вони викликали рятувальників, переживаючи за його здоров'я й життя.

Сталося це учора близько 19:00 в одній з вінницьких багатоповерхівок. Бійці ДСНС швидко приїхали до будинку. У оселю непритомного містянина вони дісталися за допомогою пожежної драбини. Потрапивши всередину, побачили, що той без свідомості лежить на підлозі кімнати. Рятувальники негайно викликали швидку та за кілька хвилин передали 72-річного чоловіка лікарям.

Схожа пригода того ж дня сталася й у Могилів-Подільському. Щоправда, життю 85-річного мешканця цього міста загрози не було. Приїхавши на виклик, бійці ДСНС за допомогою спеціальних інструментів допомогли йому розблокувати вхідні двері оселі.

 

Юрій Ярмощук

6 лютого, 2018