У Вінниці ремонтуватимуть залізничний переїзд, через що уночі перекриватимуть рух автотранспорту

Новини Вінниці / У Вінниці ремонтуватимуть залізничний переїзд, через що уночі перекриватимуть рух автотранспорту

Йдеться про ремонт залізничного переїзду на вул. Чехова. Через це сьогодні о 11-й вечора перекриють рух автотранспорту на ділянці згаданої вулиці – від перехрестя з вул. Олега Антонова до перехрестя з вул. Ватутіна.

Йдеться про ремонт залізничного переїзду на вул. Чехова. Через це сьогодні, 28 листопада, о 11-й вечора перекриють рух автотранспорту на ділянці згаданої вулиці – від перехрестя з вул. Олега Антонова до перехрестя з вул. Ватутіна.

Утім, це обмеження діятиме до 6-ї години ранку 29 листопада. Протягом наступного дня автомобілі зможуть там їздити. А ввечері 29 та 30 листопада руху знову перекриватимуть на усю ніч – до 6- ранку. Тобто три ночі водіям доводитиметься об'їжджати згадану ділянку цієї вулиці.

«Рух автотранспорту буде організований в об’їзд по вулицях Олега Антонова, Максима Шимка, Ватутіна. На час проведення робіт буде тимчасово змінена схема руху тролейбусних маршрутів та відключено від напруги контактну мережу тролейбусів  на вказаній ділянці  по вулиці Чехова.
Перевезення пасажирів за маршрутом «вул. Чехова (ТЦ «Грош») – Тяжилів (вул. Лугова)»  буде організовано автобусами», – попереджають у мерії Вінниці.
 

Юрій Ярмощук

28 листопада, 2018