У Вінниці провели черговий рейд по узбережжям Південного Бугу (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці провели черговий рейд по узбережжям Південного Бугу (ФОТО)

У Вінниці інспекторами відділу контролю за об'єктами водного фонду міста було проведено рейд з перевірки наявності дозвільних документів у керманичів малих суден.

У Вінниці інспектори відділу контролю за об'єктами водного фонду міста провели рейд. Вони перевірялии наявність дозвільних документів у керманичів малих суден. Одного порушника знайшли, у вінничанина не було "прав".

Як повідомили на своїй офіційній сторінці у Фейсбус «Муніципальна варта Вінниці», у місті продовжуються спільні рейди з представниками Укртрансбезпеки на узбережжях Південного Бугу. Робота екіпажу спрямована на недопущення порушень на водоймі.

За останні дні у керманичів малих суден провели перевірки наявності дозвільних документів. Під час останнього рейду було складено один протокол за ст. 116 КУпАП, тобто судном керувала особа, яка не мала відповідного документу.

Новини Вінниці / У Вінниці провели черговий рейд по узбережжям Південного Бугу (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці провели черговий рейд по узбережжям Південного Бугу (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці провели черговий рейд по узбережжям Південного Бугу (ФОТО)