У Вінниці проведуть свято-презентацію «Палац скликає друзів»

Новини Вінниці / У Вінниці проведуть свято-презентацію «Палац скликає друзів»

У Вінниці останній день серпня присвятять дітлахам. А саме, на майдані Водограй у міському парку за ініціативи керівництва Палацу дітей та юнацтва буде організовано свято-презентацію, де буде цікавинки приготували не лише для дітлахів, а й дорослим. 

У Вінниці останній день серпня присвятять дітлахам. А саме, на майдані Водограй у Центральному міському парку за ініціативи керівництва Палацу дітей та юнацтва буде організовано свято-презентацію, де буде цікавинки приготували не лише для дітлахів, а й дорослим. 

Як повідомили на сайті Вінницької міської ради, 31 серпня на майдані Водограй з 15:00 до 19:00 відбудеться свято «Палац скликає друзів». На гостей дійства очікують різноманітні виставки, майстер-класи, ігри та розваги, пісні і танці, караоке та фотозони.

Як повідомили організатори свята, для усіх гостей підготували сюрпризи. А найактивніші учасники отримають подарунки та дітлахи зможуть не лише розважитись, а й підібрати гурток, який працює в Палаці дітей та юнацтва та записатись у нього.

Нагадаємо, у найбільшому позашкільному освітньому закладі не лише міста, а й області у відділі декоративно-прикладного і образотворчого мистецтва можна займатись живописом, сучасним декором, ліпити з глини, виготовляти власні колекції одягу та м’які іграшки. У відділі художньо-естетичного виховання діти навчаються співати, танцювати та пробують себе в ролі акторів.

У відділі науки та технічної творчості хлопчики та дівчата виготовляють різноманітні вироби з картону та дерева, вчаться конструювати планери, створюють мультфільми, програмують, будують рухомих роботів за допомогою Lego, вчаться писати  статті до газети, проводять екскурсії містом.

Займатись плаванням, стрільбою кульовою, футболом, рукопашним боєм можна  у відділі спортивної та фізкультурно-масової роботи.

 

Ірина Заіковата

30 серпня, 2019