У Вінниці протягом двох днів можна безкоштовно перевірити стан здоров'я

Новини Вінниці / У Вінниці протягом двох днів можна безкоштовно перевірити стан здоров'я

У Вінниці в ЦПМСД та Прозорих офісах протягом 11-12 липня усі охочі зможуть безкоштовно пройти процедури по вимірюванні артеріального тиску, рівня цукру в крові, визначення індексу маси тіла, розповсюдження інформаційних матеріалів.

У Вінниці в ЦПМСД та Прозорих офісах протягом 11-12 липня усі охочі зможуть безкоштовно пройти процедури по вимірюванні артеріального тиску, рівня цукру в крові, визначення індексу маси тіла.

Сьогодні вінничани вже зверталися в ЦПМСД... Але, як правило, справдній бум відбувається у другий день... Як повідомили у Вінницькій міськраді, у Центрах первинної медико-санітарної допомоги міста (ЦПМСД) та в Прозорих офісах протягом двох днів проводять заходи в рамках акції, яку щороку організовують департамент охорони здоров’я міської ради спільно із ЦПМСД.

Ціллю даних заходів є підвищення рівня освіченості в питані профілактики хронічних неінфекційних захворювань, зокрема артеріальної гіпертензії, цукрового діабету тощо, знайомити з факторами ризику розвитку цих захворювань, переконувати у необхідності ведення здорового способу життя та збереження власного здоров’я.

Отже, 12 липня з 9-00 до 13-00 вінничани зможуть отримати консультації і в Прозорих офісах міста.