У Вінниці протягом дня з небезпечних пасток визволили трьох чотирилапих, одну з тварин рятувальник забрав додому (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці протягом дня з небезпечних пасток визволили трьох чотирилапих, одну з тварин рятувальник забрав додому (ФОТО)

Усі ці чотирилапі, як це нерідко буває, потрапили у пастку. Вибратися з неї їм допомогли люди.

Усі ці чотирилапі, як це нерідко буває, потрапили у пастку. Вибратися з неї їм допомогли люди. Зокрема, учора ввечері на вул. Стрілецькій бездомне цуценя влетіло у комунікаційний колодязь. Мешканці повідомили про це на лінію 101. Бійці дістали звідти песика. А один з них несподівано вирішив не залишати його на вулиці й забрав його додому. Тож можна сказати, що песику того дня пощастило двічі, оскільки йому врятували життя та приютили.

А на пр. Космонавтів у халепу потрапила собачка, яка залізла під східці одного з закладів харчування. На умовляння працівників кафе й перехожих вийти звідти тим же чином, яким вона туди потрапила, песик не реагував. Довелося викликати рятувальників, які й допомогли йому звідти вибратися.

Додав учора роботи бійцям ДСНС й кіт. На вул. Брацлавській пухнастий несподівано вирішив вдертися на високе дерево. Спуститися на землю не зміг. Тож знімали цього «альпініста» з верхівки знову ж таки люди.


 

Юрій Ярмощук

13 вересня, 2018