У Вінниці прощаються з військовим Дмитром Паламарчуком

Новини Вінниці / У Вінниці прощаються з військовим Дмитром Паламарчуком

Сьогодні, 31 січня, у Вінниці в останню путь проводжають захисника Дмитра Паламарчука. Життя воїна обірвалося 29 грудня внаслідок мінометного обстрілу позицій поблизу села Лиман Перший. Йому назавжди залишилося 46 років…

Про це повідомляє Вінницька міська рада.  

Дмитро Паламарчук мобілізувався до лав Збройних Сил України навесні минулого року. Після військового вишколу у Франції воював у званні молодшого сержанта у складі 410-го окремого стрілецького батальйону, був командиром відділення. Разом із побратимами виконував бойові завдання на Харківському напрямку.

Народився Дмитро Паламарчук у Вінниці 2 квітня 1977 року. Навчався у школі №29, а потому здобув професію електрика у ЦПТО №1, а згодом середню юридичну освіту у Вінницькому м’ясо-молочному технікумі. Проте за фахом не працював, натомість усе своє життя присвятив автомобілям.

«Дмитро обрав собі роботу до душі Він любив автомобілі, завжди був за кермом. До війни працював водієм на різних підприємствах міста, – розповідає дружина полеглого Героя Мирослава. – Чоловік ніколи та нікому не відмовляв у допомозі. Підтримував усіх у біді та радів за найменші успіхи. А найбільше пишався двома нашими синами. Саме заради них, коли розпочалась війна, не ховався за спинами, а за першим покликом вирушив боронити країну від ворога».

Поминальну панахиду за воїном відслужать о 12:00 у Спасо-Преображенському кафедральному соборі.

Поховають Героя о 13:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.