У Вінниці пропонують запровадити обов’язкову реєстрація домашніх тварин та ввести їх примусову стерилізацію

Новини Вінниці / У Вінниці пропонують запровадити обов’язкову реєстрація домашніх тварин та ввести їх примусову стерилізацію

Сьогодні, 20 травня, вінничанка Тетяна Кирилко зареєструвала електронну петицію до міської влади, в якій пропонує врегулювати у Вінниці кількость безпритульних тварин:котів та собак. У зверненні до мерії авторка пропонує 7 пунктів, як це можна зробити.

Сьогодні, 20 травня, вінничанка Тетяна Кирилко зареєструвала електронну петицію до міської влади, в якій пропонує врегулювати у Вінниці кількость безпритульних тварин: котів та собак. У зверненні до мерії авторка пропонує 7 пунктів, як це можна зробити.

Зокрема вінничанка пропонує «запровадити обов’язкову реєстрація домашніх тварин», а також "ввести примусову стерилізацію домашніх тварин, які не мають племінної цінності. Господарів, які планують займатись розведенням своїх тварин, зобовязати отримати спеціальну ліцензію". Більше того, тих містян, які її не матимуть, штрафувати.

Нагадаємо, аби у міській раді петиція хоча б була розглянута, необхідно 350 електронних підписів за 14 днів. Наразі незнайшлося жодного однодумця автоки петиції.