У Вінниці пропонують купити зустріч та допомогти онкохворим дітям. Серед лотів депутати, громадські активісти,студенти і фотографи

Новини Вінниці / У Вінниці пропонують купити зустріч та допомогти онкохворим дітям. Серед лотів депутати, громадські активісти,студенти і фотографи

У Вінниці третій рік поспіль громадська організація Фундація регіональних ініціатив спільно з вінницькою станицею Пласту організовують «Благодійний аукціон зустрічей».Ідея акції проста - одні люди виставляють свої кандидатури для "лотів", а інші за допомогою ставок борються за право зустрічі з ними. Зібрані кошти йдуть на підтримку тим, хто дійсно їх потребує.

У Вінниці третій рік поспіль громадська організація "Фундація регіональних ініціатив" спільно з вінницькою станицею Пласту організовують «Благодійний аукціон зустрічей». Ідея акції проста - одні люди виставляють свої кандидатури для "лотів", а інші за допомогою ставок борються за право зустрічі з ними. Зібрані кошти йдуть на підтримку тим, хто дійсно їх потребує.

Цьогоріч гроші виручині під час аукціону через благодійний фонд «Таблеточки», будуть передані на лікування онкохворих дітей.

Організатори акції наголошують, що купується саме зустріч із цікавими людьми, а не побачення. На сьогодні серед зареєстрованих «лотів» - депутати, студенти, громадські діячі, фотографи, кухарі та багато інших.

Крім того, на аукціоні кожен бажаючий зможете не лише «придбати» зустріч з людиною, яка зацікавила, а ще й спробувати свої сили на різноманітних майстер-класах або ж купити цікаві речі чи смаколики. Мінімальна ставка для зустрічі з людиною - 30 гривень. Ціну на цікаву річ визначає учасник, який її пропонує, але сума має бути не менше 20 гривень. 

Заявки приймаються 13 травня. Придбати лот можна на сторінці проекту Facebook.

Для довідки: в 2016 році під час аукціону зібрано близько 10 тисяч гривень на допомогу вихованцям Самгородоцького інтернату що на Вінниччині. В 2017 році  вдалося продати лотів більш ніж на 22 000 гривень. Кошти перерахували на допомогу Олександру Очеретнюку, який потребував пересадки нирки. Цієї зими відбулась операція. Сьогодні Сашко повертається до звичного ритму життя.