У Вінниці проходив міжнародний турнір з більярду (ВІДЕО)

Новини Вінниці / У Вінниці проходив міжнародний турнір з більярду (ВІДЕО)

Днями у Вінниці відбувся міжнародний турнір з більярду. Організував його клуб «Анастасія». Його учасники – відомі спортсмени, які по кілька десятків років поспіль займаються більярдом. Чимало з гравців почали захоплюватися більярдом ще з дитинства. У їх числі й багаторазовий чемпіон України, один з найкращих гравців колишнього СРСР, чемпіон світу у командному заліку.

Днями у Вінниці відбувся міжнародний турнір з більярду. Організував його клуб «Анастасія». Його учасники – відомі спортсмени, які по кілька десятків років поспіль займаються більярдом. 

Чимало з гравців почали захоплюватися більярдом ще з дитинства. У їх числі й багаторазовий чемпіон України, один з найкращих гравців колишнього СРСР, чемпіон світу у командному заліку. 

Загалом у цьому турнірі брали участь близько 40 гравців, які приїхали з понад двадцяти міст. 

Організатори й спонсори цих змагань не приховують, що протягом останніх десятиліть помітно знизився інтерес до цієї цікавої гри, а також й те, що цей вид спорту занепадав. Тож такі чемпіонати покликані змінити певною мірою ситуацію й підвищити популярність більярду. 

Хто став переможцем та як проходили змагання – бачила знімальна група ТРК «Вінниччина».

Юрій Ярмощук

16 червня, 2018