У Вінниці продовжуються розробки нових туристичних маршрутів містом

Новини Вінниці / У Вінниці продовжуються розробки нових туристичних маршрутів містом

У Вінниці учасники Школи гідів з розробили новий туристичний маршрут «Невідомі долі відомих лікарів». Хто вони були? Чим вони жили? Чому обрали для себе рятувати людські життя? Які місця у Вінниці з ними пов'язані? Все це багато інших секретів розкриє дана екскурсія.

У Вінниці учасники Школи гідів розробили новий туристичний маршрут «Невідомі долі відомих лікарів». Хто вони? Чим вони жили? Чому обрали для себе порятунок людського життя? Які місця у Вінниці з ними пов'язані? Все це та багато інших секретів розкриє дана екскурсія.

Як повідомили у департаменті маркетингу міста і туризму Вінницької міської ради, 18 жовтня 16:30 під час прогулянки вінницьким середмістям усі охочі можуть дізнатися про особисте життя відомих медиків, їх вплив на професійну діяльність кожного із персонажів, і те, як робота лікаря стає невід’ємним чинником приватного життя родини.

Пирогов, Оводов, Малиновський, Болярський, Смолянська - це лише частина тих, хто розвивав медичну сферу у Вінниці. Ці люди в різні періоди історії, в часи буремних лихоліть і в мирні дні, незважаючи на круті віражі долі, зберегли відданість професії, високі моральні якості лікарів і науковців, при цьому не розгубивши на життєвих дорогах глибоку любов, повагу та відданість рідним і близьким людям.

Потрапити на екскурсію можна, зареєструвавшись за посиланням https://forms.gle/6efcy2t7GRiHhUdH8.

Тривалість: 1,5 години.

Екскурсія відбудеться в середмісті. Про місце старту екскурсійного маршруту буде повідомлено додатково. Кількість місць обмежена.

Екскурсія розроблена учасницею Майстерні міських екскурсій Школи вінницького гіда Віталіною Пристолюк.