У Вінниці продовжують запроваджувати системи самообслуговування. Від супермаркетів до заправок авто (ВІДЕО)

Новини Вінниці / У Вінниці продовжують запроваджувати системи самообслуговування. Від супермаркетів до заправок авто (ВІДЕО)

У Вінниці вже не в новинку встановлення кас самообслуговування у ТЦ та супермаркетах. Наприклад свіжореконструйоване Сільпо у ТЦ «SkyPark» де усі охочі можуть не стояти в чергах на звичайну касу, а розплатитись за свої покупки на касі самообслуговування банківською карткою. Однак, дане нововведення вирішили запровадити і у сфері заправки автомобілей паливом.

У Вінниці вже не в новинку встановлення кас самообслуговування у ТЦ та супермаркетах. Наприклад свіжореконструйоване Сільпо у ТЦ «SkyPark», де усі охочі можуть не стояти в чергах на звичайну касу, а розплатитись за свої покупки на касі самообслуговування банківською карткою. Схоже нововведення вирішили запровадити і у сфері заправки автомобілей паливом.

Раніше NaПарижі писав про першу автоматизовану АЗС у місті. Телеканал "Вінниччина" зняла сюжет про заклад, аналогів якому в Україні немає. Відомо, що подібні станції є лише контейнерного типу, або ті, які об’єднані зі звичайною стаціонарною заправкою.

Вінничани вже спробували ноу-хау та залишились задоволеними, адже вартість пального на станції нижча.

Ірина Заіковата

7 листопада, 2019