У Вінниці продовжують труїти бродячих тварин. Таку смерть вважють досить болісною

Новини Вінниці / У Вінниці продовжують труїти бродячих тварин. Таку смерть вважють досить болісною

Для вінничан вже не в новину бачити на прикінці літа страшні агонії безпритульних тварин. А все через «сезонну» травлю тварин. На жаль страждання чотирилапих є досить болісними та довготривалими і під «роздачу» потрапляють також домашні тварини, які через неуважність господарів з’їдають під час прогулянок розкидану у траві отруєну їжу.

Для вінничан вже не в новину бачити наприкінці літа страшні агонії безпритульних тварин. А все через «сезонну» травлю. На жаль, страждання чотирилапих є досить болісними та довготривалими і під «роздачу» потрапляють також домашні тварини вінничан, які через неуважність господарів з’їдають під час прогулянок розкидану у траві отруєну їжу.

Про подібний випадок у Facebook-групі "Чорний список Вінниці" написала вінничанка Валентина Светлякова. Жінка розповіла, що 23 серпня у її під’їзді багатоповерхівки на Вишенці в жахливій агонії помер бродячий собака.  

Жінка почула неймовірне гучне скуління собаки, а коли виглянула з вінка, побачила наляканого пса з рясним віділенням слюни та поглядом внікуди. Жінка була не єдиною, хто намагалась зрозуміти, звідки доносились страшні верески.

У своєму пості жінка пише:

«Дуже прикро що таке жахливе відношення до братів наших меньших. Друзі, в кого є домашні улюбленці, будьте пильні, не дай Бог, на його місці міг бути ваш. І я дуже сподіваюсь, що догхантерів заарештують, і такого жаху більше ніхто не побачить».

Ірина Заіковата

23 серпня, 2019