У Вінниці продовжують розбудовувати район олієжиркомбінату (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці продовжують розбудовувати район олієжиркомбінату (ФОТО)

У Вінниці не припиняються роботи з благоустрою території району олієжиркомбінату. Як NaПарижі писав раніше, місцева громада разом з депутатом Винницької облради Дмитром Чаленком і його колегою з міськради Аллою Власюк, продовжують втілювати в життя ідеї та побажання активних містян.

У Вінниці не припиняються роботи з благоустрою території району олієжиркомбінату. Як NaПарижі писав раніше, місцева громада разом з депутатом Винницької облради Дмитром Чаленком і його колегою з міськради Аллою Власюк, продовжують втілювати в життя ідеї та побажання активних містян.

Так, протягом двох останніх років в мікрорайоні завдяки програмі "Бюджет місцевих ініціатив" Вінницької міської ради вже осучаснили територію набережної місцевого озера по вулиці Волошковій, яка стала чудовим майданчиком, як для проведення щорічних дитячих та сімейних свят, так і місцем відпочинку малюків.

Однак, це не єдина локація, яку створено для активного дозвілля малечі. Поблизу набережної підходять до завершення роботи по благоустроюю зони відпочинку для дітей на прибережному схилі озера.

«По закінченню будівництва комплекс включатиме в себе каскад гірок для активного відпочинку 7-миметрової відкритої гірки та 4-хметрової закритої, конусів, які дітлахи зможуть використовувати для легшого піднімання в гору,  а також зону відпочинку на траві для любування природою. В нижній частині буде розміщена площадка площею близько 300 квадратних метрів, з лавочками для відпочинку батьків, матерів з колясками», - зазначає заступник директора будівельної компанії «Актив Строй» Сергій Шушковський.

Безпечність території будуть забезпечувати турнікети,які встановлять, аби дітлахи випадково не травмувались під час розваг на траві. 

Також протягом 2019-го року завершено роботи по впорядковуванню зони відпочинку біля озера на вулиці Гладкова. Нещодавно там існували лише чагарники та зарості різнотрав’я. На разі тут створено мальовничий парк з сучасними лавочками, «грибочками», де всі охочі можуть відпочити від гамору міста, роботи та буденних проблем.

Ще однією «родзинкою» мікрорайону став новий спортивний майданчик на вулиці Волошковій, де можна відпочити, граючи у пляжний волейбол. Командою Групи ViOil й олієжиркомбінату були проведені роботи по благоустрою території, а також планується облаштування фонтан в зоні відпочинку, поблизу спортивного комплексу. 

Головною подякою для підприємства є задоволена малеча, яка в захваті від можливості з користю для свого здоров’я проводити свій вільний час. Адже, зі сучасним розвитком технологій і гаджетів, досить важко заохотити дітлахів проводити більше часу на свіжому повітрі. Окрім  того, колишнє робітниче селище перетворюється на комфортний для вінничан мікрорайон, який претендує на те, щоб називатися окрасою Вінниці.

Новини Вінниці / У Вінниці продовжують розбудовувати район олієжиркомбінату (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці продовжують розбудовувати район олієжиркомбінату (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці продовжують розбудовувати район олієжиркомбінату (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці продовжують розбудовувати район олієжиркомбінату (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці продовжують розбудовувати район олієжиркомбінату (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці продовжують розбудовувати район олієжиркомбінату (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці продовжують розбудовувати район олієжиркомбінату (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці продовжують розбудовувати район олієжиркомбінату (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці продовжують розбудовувати район олієжиркомбінату (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці продовжують розбудовувати район олієжиркомбінату (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці продовжують розбудовувати район олієжиркомбінату (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці продовжують розбудовувати район олієжиркомбінату (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці продовжують розбудовувати район олієжиркомбінату (ФОТО)