У Вінниці продовжать «оксамитовий шлях» для трамваїв

Новини Вінниці / У Вінниці продовжать «оксамитовий шлях» для трамваїв

У Вінниці на вулиці Соборній планують провести реконструкцію трамвайних колії на суму майже у 47 мільйонів. Як це вплине на пасажиропотік, наразі не відомо. Можна лише припустити, що збільшиться навантаження на тролейбуси, маршрути яких проходять по вул. Соборній.

У Вінниці на головній транспортній артерії міста - вулиці Соборній планують провести реконструкцію трамвайних колії на суму майже у 47 мільйонів. Як це вплине на пасажиропотік, наразі не відомо. Можна лише припустити, що збільшиться навантаження на тролейбуси, маршрути яких проходять по вул. Соборній.

Як повідомили у департаменті капітального будівництва Вінницької міськради, ними був оголошений тендер на проведення реконструкції трамвайних колій по вулиці Соборній. Відповідно до документів тендера, мова йде про заміну 1,4 км рейсів.

Отже, на вулиці Соборній замінять колії на двох ділянках – від Центрального мосту до «Укртелекому» та від площі Гагаріна до перехрестя Соборної з Театральною. Про ці плани у мерії наголошували ще минулого року.

На разі, очікувана вартість робіт складає 46,8 млн. гривень.

Попередньо, всі роботи мають виконати протягом літа. Як курсуватиме громадський транспорт, наразі не відомо.