У Вінниці попрощалися із Раїсою Панасюк, яка робила місто безбар’єрним для людей з інвалідністю

Новини Вінниці / У Вінниці попрощалися із Раїсою Панасюк, яка робила місто безбар’єрним для людей з інвалідністю

Сьогодні, 19 вересня, у Вінниці провели в останню дорогу відому вінничанку, активістку, людину з щирим серцем, Почесну громадянку міста, урядову уповноважену з прав осіб з інвалідністю Раїсу Панасюк. Її серце зупинилося на 45-му році життя.

Сьогодні, 19 вересня, у Вінниці провели в останню дорогу відому вінничанку, активістку, людину з щирим серцем, Почесну громадянку міста, урядову уповноважену з прав осіб з інвалідністю Раїсу Панасюк. Її серце зупинилося на 45-му році життя.

Попрощатися із активісткою, яка робила Вінницю безбарє’рним містом для людей з інвалідністю, прийшли не лише містяни, близькі, друзі, а й керівництво області та міста, нардепи. Приїхали міністри, люди на візках з різних регіонів України, представники З Британської ради в Україні, Національної Асамблеї інвалідів України, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман разом із дружиною.

«Я втратив дуже близьку мені людину, яку я дуже любив і шанував. Важко було щось зробити для того, щоб так все не закінчилося. Я її любив, поважав, довіряв. Я знав, що там де вона є, вона буде дбати про те, щоб комусь іншому було краще. Ще в п’ятницю вона мені написала смс, в якій  слова не написала що вона в лікарні. Вона ніколи в житті нічого не попросила для себе. Вона змінювала світ навколо себе для  всіх інших. Для нас це величезна втрата. Я вважаю кожного з нас вона навчила чогось важливого і особливого. В неї була прекрасна в місті команда. Переконаний, що ми продовжуватимемо робити що вона робила. Її не повернути. Світла пам'ять», - сказав Володимир Гройсман.

Поховають Раїсу Панасюк на центральному кладовищі Вінниці.

Катерина Горбатюк

19 вересня, 2018