У Вінниці померла молода редакторка газети Донецького університету

Новини Вінниці / У Вінниці померла молода редакторка газети Донецького університету

Невиліковна хвороба забрала життя 25-річної Анастасії Рибальченко, аспірантки, працівниці Донецького національного університету імені Стуса, редактора газети «Університетські вісті». Про це повідомили на офіційній сторінці Facebook ДонНУ.

Невиліковна хвороба забрала життя 25-річної Анастасії Рибальченко, аспірантки, працівниці Донецького національного університету імені Стуса, редактора газети «Університетські вісті». Про це повідомили на офіційній сторінці Facebook ДонНУ у Вінниці.

Дівчина родом із Артемівська (нині Бахмут), у 2010 році закінчила Артемівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №18 та вступила до Донецького національного університету на філологічний факультет (спеціальність: «Українська мова і література»). У студентські роки брала активну участь у житті факультету та університету, опікувалася факультетською газетою «ФілGood».

У 2015 – 2018 рр. Настя навчалася у аспірантурі ДонНУ імені Василя Стуса за спеціальністю «Загальне мовознавство». Разом із навчанням поєднувала роботу у відділі корпоративних комунікацій Стусівського університету.

«Відновлення газети «Університетські вісті» після переміщення Донецького національного університету імені Василя Стуса до Вінниці було б неможливим без Анастасії Рибальченко - нового редактора видання", - зазначили у прес-службі вишу.