У Вінниці поліція затримала двох чоловіків, які підозрюються у пограбуванні колядників

Новини Вінниці / У Вінниці поліція затримала двох чоловіків, які підозрюються у пограбуванні колядників

Юні вінничани традиційно колядують на Різдво. Дорослі пригощають колядників солодощами та дають гроші. Саме через них, діти стають мішенню для зловмисників. Місцева поліція затримала двох вінничан, яких підозрює у пограбуванні школярів.

Юні вінничани традиційно колядують на Різдво. Дорослі пригощають колядників солодощами та дають гроші. Саме через них, діти стають мішенню для зловмисників. Місцева поліція затримала двох вінничан, яких підозрює у пограбуванні школярів.  

Як зазначають у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, виклик на лінію «102» надійшов 7 січня близько 19.00. Про пограбування 11-річного сина і його 12-річного товариша правоохоронцям розповіла 42-річна жінка. Двоє зловмисників на вулиці О. Антонова відібрали у колядників мобільні телефони та 277 гривень.

Група швидкого реагування за півгодини встановила особи зловмисників, причетних до злочину. Ними виявились раніше судимі чоловіки. Один з них - 31-річний житель обласного центру, а другий 19-річний чоловік, місце проживання якого наразі встановлюється. Гроші та телефони дітей в них вилучили. Правоохоронці перевіряють затриманих на причетність до вчинення інших злочинів.

Слідче відділення Лівобережного відділення поліції відкрило кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 КК України (грабіж), що передбачає покарання до 6 років позбавлення волі. Проводиться розслідування.

Як повідомляв NaПарижі, на Вінниччині суд виніс вирок молодику, що рік тому пограбував підлітка-колядника.
 

Макс Мельник

8 січня, 2019