У Вінниці поліцейський напідпитку «розсікав» Соборною на службовому авто

Новини Вінниці / У Вінниці поліцейський напідпитку «розсікав» Соборною на службовому авто

Службою в правоохороних органах поплатився працівник Нацполіції Вінниччини за їзду напідпитку. Як стало відомо NaПарижі із власних джерел, у станні алкогольного сп’яніння поліцейський «розсікав» Вінницею вніч з вівторка на середу. Співробітника правоохоронних органів не бентежало навіть те, що після вживання алкоголю, він сів за кермо службового автомобіля.

Службою в правоохороних органах поплатився працівник Нацполіції Вінниччини за їзду напідпитку. Як стало відомо NaПарижі із власних джерел, у станні алкогольного сп’яніння поліцейський «розсікав» Вінницею вніч з 24-го на 25 квітня. Співробітника правоохоронних органів не бентежало навіть те, що після вживання алкоголю, він сів за кермо службового автомобіля.

Зупинили п’яного водія патрульні на вулиці Соборній. У відділі ГУНП у Вінницькій області NaПарижі підтвердили інформацію щодо співробітника Вінницького віділу поліції. Стосовно правоохоронця патрульні склали адмінпротокол за ст. 130 КУпАП.

«За даним фактом проводилася службова перевірка. За її результатами вирішено питання про звільнення порушника з займаної посади», - зазначила речник поліції Вінниччини Анна Олійник.

На сьогодні правоохоронець, який знехтував законом, звільнений з органів поліції.

Нагадаємо, нещодавно на Вінниччині суд не визнав сп’яніння за кермом голови КДКП Грушковського.