У Вінниці показали виставу про безмежну силу кохання, яке дарує крила

Новини Вінниці / У Вінниці показали виставу про безмежну силу кохання, яке дарує крила

У Вінниці відбувся прем‘єрний показ постановки «Між хмарами: траєкторія кохання», створений молодіжною студією «Територія Театральної Творчості». Чуттєва і лірична постановка про безмежну силу кохання та силу мрій відбулася у Вінницькій обласній філармонії.

У Вінниці відбувся прем‘єрний показ постановки «Між хмарами: траєкторія кохання», створений молодіжною студією «Територія Театральної Творчості». Чуттєва і лірична постановка про безмежну силу кохання та силу мрій вразила глядачів, які завітали до Вінницької обласної філармонії.

Молоді та, безумовно, талановиті актори продемонстрували сучасний формат театрального мистецтва, в якому поєднані кілька жанрів. Монологи та діалоги поєднувались з піснею та танцем, які були своєрідними акторськими «репліками» і справляли на глядачів навіть більше емоційне враження, ніж слова.

Щодо оформлення сцени то тут теж був мікс – на екрані транслювалось зображення місця подій, на сцені ж стояв звичний антураж - столик, телефон.

Декорації постійно змінювались, єдине що залишалось – це крила, які були такою собі «червоною ниткою» усієї постановки:

«Мрії дарують крила, і чим красивіша мрія у серці людини, тим більші та прекрасніші крила за спиною. Тільки чому ж ми так боїмося їх розкрити?»...

Саме на прикладі історії трьох молодих пар глядачі впродовж вистави досліджували, хто заважає розкрити крила. Хтось боїться порушити спокій рідної людини, а хтось навпаки, береже свій, та не хоче жодних змін. Кохання поступово переходить в обов‘язок, а життя в рутину. Все як у житті.

Зворушлива історія, представлена акторами, сколихнула глядача, змусила знову замислитись. Чи все ми робимо правильно? Можливо варто перегорнути сторінку і почати все спочатку? З того моменту, коли ми вірили у себе, у силу власних бажань та почуттів...

Нагадаємо, що сценарій та режисура вистави - Анна Вараниця. В ролях: Ігор Огерчук, Василь Оленич, Софія Сакалош, Анастасія Шиманська, Ірина Верніковська, Анна  Вараниця, Дар‘я Радзіковська,  Захар Чайковський.

Новини Вінниці / У Вінниці показали виставу про безмежну силу кохання, яке дарує крилаНовини Вінниці / У Вінниці показали виставу про безмежну силу кохання, яке дарує крилаНовини Вінниці / У Вінниці показали виставу про безмежну силу кохання, яке дарує крилаНовини Вінниці / У Вінниці показали виставу про безмежну силу кохання, яке дарує крила