У Вінниці почали розцвітати білі магнолії, рожеві чекають своєї черги

Новини Вінниці / У Вінниці почали розцвітати білі магнолії, рожеві чекають своєї черги

У Вінниці зацвіли ніжно-білі магнолії. Так, рясним цвітом вкрилося найбільше у місті дерево екзотичної магнолії на теритоії військового шпиталю на вулиці Княхів Коріатовичів. Одні квіти вже опадають, інші - щойно зацвіли. Довкола неймовірний аромат.

У Вінниці зацвіли ніжно-білі магнолії. Так, рясним цвітом вкрилося найбільше у місті дерево екзотичної магнолії на теритоії військового шпиталю на вулиці Князів Коріатовичів. Одні квіти вже опадають, інші - щойно зацвіли. Довкола неймовірний аромат.

Загалом у військовому госпіталі кільканадцять дерев білої магнолії, які ростуть біля різних корпусів медзакладу. Ними милуються та фотографують, як тамтешні пацієнти, так і вінничани, які приходять спеціально полюбуватися екзотичним цвітом.

А от біля вінницької «Книжки», що по Хмельницькому шосе білі магнолії но розпочинають квітнути. Більшість цвіту ще у бутонах.

Цвітуть магнолії два-три тижні, тому вінничаннам, які хочуть подивитися на красу та насолодитися їхнім ароматом, потрібно поспішати.

А от рожеві магнолії, яких у місті також чимало, зокрема на майдані Небесної сотні та на площі Стуса, поки що не прокинулиця від зимової сплячки.