У Вінниці почали «подавати» тепло у багатоповерхівки

Новини Вінниці / У Вінниці почали «подавати» тепло у багатоповерхівки

В окремих вінницьких квартирах уже теплі батареї. Сьогодні, 15 жовтня, у Вінниці офіційно розпочало подачу послуги з централізованого опалення для населення. У 1248 будинків, які обслуговує «Вінницяміськтеплоенерго» теплоносій підприємство планує подати за три дні.

В окремих вінницьких квартирах уже теплі батареї. Сьогодні, 15 жовтня, у Вінниці офіційно розпочало подачу послуги з централізованого опалення для населення. У 1248 будинків, які обслуговує «Вінницяміськтеплоенерго», теплоносій підприємство планує подати за три дні.

«Станом на 13:00 15 жовтня вже послугою забезпечено 139 будинків. До кінця дня планується подати послугу на 400 будинків», - повідомили у прес-службі «Вінницяміськтеплоенерго».

На підприємстві наголосили, що під час пуску теплоносія йде велике навантаження на мережі, тому можуть виникати пориви. Такі ситуації - в межах норми. На всі місця, де виявлені аварійні ситуації, оперативно виїхали і працюють бригади.

Крім того, зазначають, що можуть виникати пориви у внутрішньобудинкових системах, за які відповідають експлуатуючі організації. У таких випадках послугу буде відновлено після ліквідації проблем працівниками житлово-експлуатуючих організацій.

У «Вінницяміськтеплоенерго» закликають вінничан, якщо помітили аварії на теплотрасах, пориви систем централізованого опалення чи гарячого водопостачання, негайно повідомляти у центральну диспетчерську службу підприємства, яка працює цілодобово, за номером за тел.: 43-34-95.