У Вінниці планують узаконити проживання котів-безхатченків у підвалах й на горищах

Новини Вінниці / У Вінниці планують узаконити проживання котів-безхатченків у підвалах й на горищах

Не так давно на сайті петицій з'явилося звернення, автор якого пропонував зробити котів частиною екосистеми Вінниці. Дуже швидко воно зібрало необхідну кількість голосів. NaПарижі інформував про цю гарну ініціативу. Схоже, влада нашого міста не залишить поза увагою пухнастих та підтримає прагнення тисяч вінничан певною мірою допомогти котам. На сайті мерії Вінниці вже з'явився проект рішення, яке покликане розв'язати кілька проблем, що стосується вінницьких котів-безхатченків, які страждають від лютих морозів кожної зими. З повним текстом проекту рішення, яке ймовірно розглядатиметься 26 жовтня на 34-й сесії міської ради, можна ознайомитися ось ТУТ.

Не так давно на сайті петицій з'явилося звернення, автор якого пропонував зробити котів частиною екосистеми Вінниці. Дуже швидко воно зібрало необхідну кількість голосів. NaПарижі інформував про цю гарну ініціативу. 

Схоже, влада нашого міста не залишить поза увагою пухнастих та підтримає прагнення тисяч вінничан певною мірою допомогти котам. На сайті мерії Вінниці вже з'явився проект рішення, яке покликане розв'язати кілька проблем, що стосується вінницьких котів-безхатченків, які страждають від лютих морозів кожної зими.

З повним текстом проекту рішення, яке ймовірно розглядатиметься 26 жовтня на 34-й сесії міської ради, можна ознайомитися ось ТУТ.


 

Юрій Ярмощук

19 жовтня, 2018