У Вінниці планують модернізувати маршрутні таксі. Чи поліпшить це проїзд вінничан?

Новини Вінниці / У Вінниці планують модернізувати маршрутні таксі. Чи поліпшить це проїзд вінничан?

У Вінниці планують обладнати маршрутки валідаторами для безготівкової оплати поїздок. Дана ідея спрямована на полегшення оплати для пасажирів. Однак, враховуючи пасажиропотік у місті в час пік, можна лише догадуватись які черги будуть з людей на посадку. Адже в  більшості маршрутних таксі двері вход-виходу лише одні….

У Вінниці планують обладнати маршрутки валідаторами для безготівкової оплати поїздок. Дана ідея спрямована на полегшення оплати для пасажирів. Однак, враховуючи пасажиропотік у місті в час пік, можна лише здогадуватись, які черги чекають вінничан при посадці. Адже в більшості маршрутних таксі двері вход-виходу лише одні…

Як повідомили у Facebook-сторінці підприємства "Вінницякартсервіс", у Вінниці планують встановити валідатори для безготівкового розрахунку за поїздки не лише в муніципальному транспорті, а й у маршрутних таксі. Початок робіт по переобладнанню маршруток запланований на вересень.

У повідомлення йдеться:

«До кінця серпня усі трамваї, тролейбуси та автобуси будуть облаштовані валідаторами, після чого розпочнеться активна робота над встановленням системи на бортах маршрутних таксі. У зв'язку з майбутніми роботами проведено зустріч із приватними перевізниками, представниками департаменту енергетики, транспорту та зв'язку Вінницької міської ради й представниками Вінницької транспортної компанії, під час якої обговорили досі наявні перешкоди та можливості їх вирішення для швидкого запуску системи».