У Вінниці після зіткнення з легковиком велосипедист травмував голову

Новини Вінниці / У Вінниці після зіткнення з легковиком велосипедист травмував голову

До нейрохірургічного відділення Вінницької міської лікарні швидкої допомоги 24 червня госпіталізовано велосипедиста. Він потрапив в ДТП на Старому місті. Водій легковика виїжджав з другорядної вулиці і не «помітив» менш потужний транспорт.

До нейрохірургічного відділення Вінницької міської лікарні швидкої допомоги 24 червня госпіталізовано велосипедиста. Він потрапив в ДТП на Старому місті. Водій легковика виїжджав з другорядної вулиці і "не помітив" менш потужний транспорт.

За інформацією відділу комунікацій ГУНП у Вінницькій області, аварія трапилася на вулиці Данила Нечая близько 19 години. Попередньо встановлено, що 48-річний вінничанин, керуючи автомобілем «ВАЗ», виїжджав з «бічної» вулиці на «магістраль» і допустив наїзд на велосипедиста. В результаті ДТП велосипедист отримав травми, його госпіталізовано.

Кримінальне провадження відкрито за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту), що передбачає обмеження волі на строк до 3-х років.

Попри розвиток вело руху у Вінниці, велосипедисти часто потрапляють у подібні ДТП, у яких винуватцями є водії автівок.  

Макс Мельник

25 червня, 2019