У Вінниці підлітки розмальовували асфальт. Акція проходила під наглядом поліції (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці підлітки розмальовували асфальт. Акція проходила під наглядом поліції (ФОТО)

У Вінниці ініціативна молодь міста залучившись підтримкою патрульних провела спільну акцію. Дітлахи запаслись фарбою та розмалювали асфальт міста мотиваційними знаками. Як це проходило та навіщо читайте далі.   

У Вінниці ініціативна молодь міста, заручившись підтримкою патрульних, провела спільну акцію. Підлітки запаслись фарбою та розмалювали асфальт мотиваційними знаками. 

Як повідомили у прес-службі ГУНП у Вінницькій області, у Вінниці працівники патрульної поліції провели акцію в рамках програми «Відповідальний пішохід». Відомо, що активна молодь міста без вагань приєдналась до роботи, та взявши до рук трафарети і фарбу, намалювала мотиваційні знаки на пішохідних доріжках.

А саме – попереджувальні написи «Подивись», «Візьми дитину за руку», «Зніми навушники», «Сховай телефон» і «Велосипедист».

У поліції кажуть, що дані схематичні застереження повинні зменшити кількість дорожньо-транспортних пригод на пішохідних переходах і допоможуть учасникам дорожнього руху згадати елементарні правила поведінки.

Новини Вінниці / У Вінниці підлітки розмальовували асфальт. Акція проходила під наглядом поліції (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці підлітки розмальовували асфальт. Акція проходила під наглядом поліції (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці підлітки розмальовували асфальт. Акція проходила під наглядом поліції (ФОТО)
Ірина Заіковата

12 вересня, 2019