У Вінниці п'яний водій іномарки протаранив муніципальний автобус й утік

Новини Вінниці / У Вінниці п'яний водій іномарки протаранив муніципальний автобус й утік

Учора близько опівдні автомобіль Hyundai не розминувся з муніципальним автобусом. З місця ДТП, що трапилася на вулиці Маяковського, водій цієї іномарки втік.

Учора близько опівдні автомобіль Hyundai не розминувся з муніципальним автобусом. З місця ДТП, що трапилася на вулиці Маяковського, водій цієї іномарки втік. Його почали шукати патрульні.

Свідки пригоди описали не лише автомобіль, а й водія. Повідомили, що той поїхав у напрямку вулиці Якова Гальчевського. Згодом авто виявили, але його господар зник. 

За якийсь час ймовірного водія згаданого автомобіля копи перестріли на вулиці Замковій. На його обличчі буди свіжі ушкодження. У момент зіткнення з автобусом він отримав травму, вдарившись у лобове скло.

Далі події розвивалися так: побачивши патрульних, той хотів утекти на таксі. Але зробити це йому не вдалося.

«Керманич зізнався у правопорушенні. У нього виявили свідоцтво про реєстрацію на авто, на якому скоїли ДТП, а також ознаки алкогольного сп'яніння. Водій погодився пройти огляд на місці у присутності 2-х свідків за допомогою приладу «Драгер». Результат огляду - 1,17 проміле, що майже у 6 разів перевищує норму. На водія складено протоколи за ст. 124 КУпАП (скоєння ДТП) за ст.122-4 КУпАП (залишення місця ДТП) та за ст. 130 КУпАП (керування напідпитку)», – зазначили у прес-службі патрульної поліції Вінниччини.

Як повідомляв NaПарижі, на Вінниччині постраждав водій автівки, яка врізалась у пасажирський автобус.

Юрій Ярмощук

17 грудня, 2018