У Вінниці п’яний молодик вкрав у вінничанки авто та одразу потрапив на ньому в ДТП

Новини Вінниці / У Вінниці п’яний молодик вкрав у вінничанки авто та одразу потрапив на ньому в ДТП

У неділю ввечері, 17 червня, п’яний молодик викрав у 35-річної вінничанки автомобіль «Peugeot». Момент угону іномарки було знято на камеру спостереження, яку потерпіла встановила біля вікна квартири, під якою сталася крадіжка.Жінка оперативно і детально описала зловмисника поліцейським.

У неділю ввечері, 17 червня, п’яний молодик викрав у 35-річної вінничанки автомобіль «Peugeot». Момент угону іномарки було знято на камеру спостереження, яку потерпіла встановила біля вікна квартири, під якою сталася крадіжка.Жінка оперативно і детально описала зловмисника поліцейським.

Впіймали «любителя їзди на чужих авто» на вулиці Андрія Первозванного, де він на викраденому автомобілі зіткнувся з припаркованим на узбіччі «Volkswagen». З місця ДТП 24-річний правопорушник намагався втекти, однак на заваді йому стали інспектори патрульної поліції.

Молодику, який був напідпитку, тепер доведеться відповідати за кілька адмінправопорушень, які він встиг вчинити за один вечір.

Як розповіли у відділі комунікації поліції області, хлопцю загрожує до 5 років в’язниці. Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом).