У Вінниці, перетинаючи дорогу, загинула жінка

Новини Вінниці / У Вінниці, перетинаючи дорогу, загинула жінка

Учора у Вінниці загинула жінка-пішохід. Смертельна ДТП трапилася близько восьмої години вечора на розі вулиць Келецької та Данила Галицького – неподалік магазину, де продають квіти.

Учора у Вінниці загинула жінка-пішохід. Смертельна ДТП трапилася десь о пів на восьму вечора на розі вулиць Келецької та Данила Галицького – неподалік магазину, де продають квіти.

Як повідомили працівники відділу комунікації поліції Вінниччини, 40-річний житель Вінниці, керуючи автомобілем «Рено Магнум» з напівпричепом, допустив наїзд на пішохода – 77-річну вінничанку. Вона перетинала проїзну частину дороги по пішохідному переходу на зелений сигнал світлофора. 

Кримінальне провадження відкрито за ч. 2 ст. 286 ККУ – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Винуватцю аварії загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі.

Автомобіль поміщений на арештмайданчик. Водія вантажівки затримано в процесуальному порядку. Він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення йому про  підозру.


 

Юрій Ярмощук

20 лютого, 2019