У Вінниці переселенці запрошують вінничан на «свій» ярмарок

Новини Вінниці / У Вінниці переселенці запрошують вінничан на «свій» ярмарок

У п’ятницю, 10 серпня, переселенці, які переїхали до Вінниччини з Донбасу та Криму влаштовують в обласному центрі ярмарку можливостей Єдина країна – єдина громада». Ініціатором зустрі, яка відбудеться у приміщення Прозорого офісу на Замості,  є Громадська організація «Об’єднання переселенців «Спільна справа».

У п’ятницю, 10 серпня, переселенці, які переїхали до Вінниччини з Донбасу та Криму, влаштовують в обласному центрі ярмарок можливостей «Єдина країна – єдина громада». Ініціатором зустрічі, яка відбудеться у приміщення Прозорого офісу на Замості, є Громадська організація «Об’єднання переселенців «Спільна справа».

За словами голови об’єднання Юрія Зикова, буд під час заходу буть представлені експозиції, виставка виробів і продукції та послуг внутрішньо–переміщених громадян, що проживають на Вінниччині, котрі змогли втілити та розвинути власну справу та проекти на новому місці проживання.

Крім того, в рамках підготовки до школи дітям з багатодітних родин переселенців, сімей із дітьми з інвалідністю та іншим вразливим категоріям організатори та партнери ярмарки вручать канцтовари та необхідні речі для нового навчального року.

Стартує ярмарка о 15 годині за адресою м. Вінниця, вул. Замостянська.