У Вінниці пенсіонер вистрілив у сусідку з револьвера: жінку госпіталізовано

Новини Вінниці / У Вінниці пенсіонер вистрілив у сусідку з револьвера: жінку госпіталізовано

У Вінниці 69-річний чоловік під час сварки із сусідами вистрілив у 73-річну жінку через те, що вона погрожувала викликати поліцію. Сусідські «розбірки», що закінчилися стріляниною, сталися 5 вересня близько 9.30 по вулиці Северина Наливайка. Поліція чоловіка затримала та розпочала досудове розслідування.

У Вінниці 69-річний чоловік під час сварки із сусідами вистрілив у 73-річну жінку через те, що вона погрожувала викликати поліцію. Сусідські «розбірки», що закінчилися стріляниною, сталися 5 вересня близько 9.30  по вулиці Северина Наливайка. Поліція чоловіка затримала та розпочала досудове розслідування. 

У поліції розповідають, що побутові конфлікти чоловіка із сусідами – у нього за «хобі». Під час чергової сварки із сусідкою та почала кликати на допомогу. На місце конфлікту прийшла ще одна жінка сусідка й сказала, що викличе поліцію. Тоді «стрілок» дістав пістолет й випустив у її бік кулю...  

Судячи з повідомлення поліції, поранення у жінки не вогнепальне, її госпіталізовано із попереднім діагнозом: закрита черепно-мозкова травма. Разом з тим, з місця події поліцейські вилучили револьвер типу «Флобер», набої та гільзи, які будуть направлені на експертизу.

«Походження зброї та мета її зберігання будуть встановлені в ході досудового розслідування. Наразі правопорушник затриманий в процесуальному порядку та поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу», - повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

Наразі за цим фактом слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження. Чоловікові інкримінують замах на вбивство. Йому загрожує до 15 років ув’язнення.

Сергій Маламура

6 вересня, 2019