У Вінниці патрульні влаштували погоню за обкуреним водієм

Новини Вінниці / У Вінниці патрульні влаштували погоню за обкуреним водієм

Учора серед дня на вул. Зодчих патрульні помітили, що водій Fiat Doblo порушив ПДР. Вимогу зупинитися – проігнорував, лише сильніше натиснув на акселератор. Почалася погоня. Зупинили його на вул. Я. Мудрого. За хвилину з'ясувалося, чому він намагався уникнути спілкування з правоохоронцями. У салоні його іномарки був цілий набір «кайфу» – 7 згортків з висушеною та подрібненою коноплею, кілька пакетиків ніби з амфетаміном. До речі, вигляд й поведінка цього утікача вказували, що він був обкурений.

Учора серед дня на вул. Зодчих патрульні помітили, що водій Fiat Doblo порушив ПДР. Вимогу зупинитися – проігнорував, лише сильніше натиснув на акселератор. Почалася погоня. 
Зупинили його на вул. Я. Мудрого.  За хвилину з'ясувалося, чому він намагався уникнути спілкування з правоохоронцями. У салоні його іномарки був цілий набір «кайфу» – 7 згортків з висушеною та подрібненою коноплею, кілька пакетиків ніби з амфетаміном. До речі, вигляд й поведінка цього утікача вказували, що він був обкурений.

На місце пригоди патрульні викликали оперативну групу. Як повідомив відділ комунікації обласної поліції, кримінальне провадження відкрито за ст.309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Порошок й «траву» передали на експертизу. Якщо то є наркотики, підозрюваному «світить» до 3 років ув'язнення.
 

Юрій Ярмощук

21 травня, 2018