У Вінниці патрульні влаштували нічну погоню за «мажорами», що на мосту побили Mercedes та його власника

Новини Вінниці / У Вінниці патрульні влаштували нічну погоню за «мажорами», що на мосту побили Mercedes та його власника

Ця пригода почалася вночі на Староміському мосту. Там виник дорожній конфлікт між 30-річним водієм Mercedes та компанією, що кудись їхала на автомобілі Lexus. У останній автівці було троє чоловіків. Вискочивши з салону, вони ніби побили свого «опонента» та пошкодили його іномарку. Постраждалий зателефонував до поліції. Зрозумівши, що за кілька хвилин з'являться патрульні, компанія утекла.

Ця пригода почалася вночі на Староміському мосту. Там виник дорожній конфлікт між 30-річним водієм Mercedes та компанією, що кудись їхала на автомобілі Lexus.

У останній автівці було троє чоловіків. Вискочивши з салону, вони ніби побили свого «опонента» та пошкодили його іномарку. Постраждалий зателефонував до поліції. Зрозумівши, що за кілька хвилин з'являться патрульні, компанія утекла.

Правоохоронці пустилися в погоню, заодно попередивши усіх своїх колег про цю пригоду. Згодом стало відомо, що згаданий Lexus, проїхавши перехрестя вулиць Пирогова та Зодчи, на шаленій швидкості мчить вулицею К. Василенка.

Наздоганяючи автомобіль «гонщиків-утікачів», патрульні побачили, що той звернув на одну АЗС. Та компанія молодиків забігла у приміщення, намагаючись сховатися від переслідувачів. Утім, уникнути відповідальності їм не вдалося. Їх усіх затримали та доправили у відділ поліції.

Як повідомила прес-служба патрульної поліції Вінниччини, на водія Lexus склали два адміністративні протоколи. Виявилося, що він був за кермом п'яний, а також раніше його позбавили права керувати автомобілем.

Наразі слідчі з'ясовують, що відбулося на мосту. Якщо буде доведено, що водія відлупцювали а його Mercedes пошкодили, то молодикам доведеться нести кримінальну відповідальність.

Юрій Ярмощук

7 березня, 2018