У Вінниці Остапчук не лише інспектував ринок «Урожай», а й разом з продавчинею роздавав поцілунки

Новини Вінниці / У Вінниці Остапчук не лише інспектував ринок «Урожай», а й разом з продавчинею роздавав поцілунки

Два дні вінничани у соцмережі діляться своїми фото із знаменитим ведучим Володимиром Остапчуком. Він разом із знімальною командою телеканалу 1+1 приїхав до Вінниці, аби зняти програму «Інспектор. Міста».Так, у середу, 29 серпня, вони з інспецією завітали на ринок «Урожай», де перевіряли рибний, м’ясний відділи, а також кавуни та дині на вміст нітратів.

Два дні вінничани у соцмережі діляться своїми фото із знаменитим ведучим Володимиром Остапчуком. Він разом із знімальною командою телеканалу 1+1 приїхав до Вінниці, аби зняти програму «Інспектор. Міста». Так, у середу, 29 серпня, журналісти з інспецією завітали на ринок «Урожай», де перевіряли рибний, м’ясний відділи, а також кавуни та дині на вміст нітратів.

Фото Анни Павлишиної
Крім того, ведучий програми «Інспектор. Міста» Володимир Остапчук у Вінниці вирішив спробувати себе у ролі продавця. За прилавком він стояв разом із дівчиною Надею. Вінничанка хвалиться, що команда "плюсів" перевіряла її кавуни, однак нітратів не знайшла.

«Вчора ми разом із Володимиром Остапчуком продавали кавуни. Це був експеримент, скільки люди куплять кавунів за промоакцією «Купіть кавун за 5.50 та отримайте поцілунок від Наді». Спільно продали три кавуни за 10 хвилин. Крім того, перевіряли кавуни, якими я торгую у лабораторії. Висновок - у наших нітратів немає, адже в нас вони хороші, привезені із полів Херсона», - розповіла NaПарижі Надія.

Більше, каже дівчина, розповідати не може нічого, адже дала обіцянку, що до виходу програми не ділитиметься ні з ким деталями зйомки.

Сьогодні ж, Володимир Остапчук із командою програми «Інспектор. Міста» був на Майдані Незалежності під час встановлення майстром спорту з важкої атлетики, головою обласного осередку Федерації стронгмену України Сергієм Грачовим рекорду України з вправи трак-пул.