У Вінниці орудувала група грузинських гастролерів-крадіїв

Новини Вінниці / У Вінниці орудувала група грузинських гастролерів-крадіїв

Стали відомі подробиці затримання у нашому місті чергової групи гастролерів-крадіїв з Грузії. Тож, щоб хто не казав, а зловмисників з цієї сонячної країни наше місто таки чимось приваблює...

Стали відомі подробиці затримання у нашому місті чергової групи гастролерів-крадіїв з Грузії. Тож, щоб хто не казав, а зловмисників з цієї сонячної країни наше місто таки чимось приваблює. 

Упіймали трьох підозрюваних учора після того, як вони обчистили квартиру. У них знайшли золоті прикраси, готівку тощо.

У гастролерів був «комплект» відмичок, ключів та інших інструментів, за допомогою яких вони відкривали складні замки та потрапляли в оселі. Словом, це були професійні крадії. У Вінниці вони знімали квартиру. Там виявили речові докази, які допоможуть довести їх вину у суді. До речі, їх затримали біля будинку, де ті майже тиждень проживали. У той момент ця група як раз поверталася зі «справи».

Як повідомив відділ комунікації поліції Вінниччини, підозрюваних утримують під вартою. Кримінальне провадження відкрито за ч.3 ст. 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло). Імовірно, у сонячну Грузію вони повернуться не скоро, оскільки їм загрожує до 6 років ув'язнення.

Юрій Ярмощук

7 вересня, 2018