У Вінниці оголосили День жалоби. Завтра попрощаються із Раєю Панасюк

Новини Вінниці / У Вінниці оголосили День жалоби. Завтра попрощаються із Раєю Панасюк

Завтра, 19 вересня, у Вінниці оголошено День жалоби . Містяни, друзі та близькі прощатимуться із громадською діячкою,Почесною громадянкою міста, урядовою уповноваженою з прав осіб з інвалідністю Раїсою Панасюк.

Завтра, 19 вересня, у Вінниці оголошено День жалоби. Містяни, друзі та близькі прощатимуться із громадською діячкою, Почесною громадянкою міста, урядовою уповноваженою з прав осіб з інвалідністю Раїсою Панасюк.

Як зазначають у мерії, на знак вшанування її  світлої пам’яті у День жалоби на всій території Вінниці будуть приспущені прапори України із траурною стрічкою на будинках і спорудах місцевого самоврядування, будівлях комунальних підприємств, установ та організацій.

Крім того, виконком міської ради також рекомендує підприємствам усіх форм власності на території міста Вінниці долучитись до вшанування пам’яті померлої Раїси Панасюк та вивісити на приміщеннях державні прапори з чорними стрічками.

Прощання із Раїсою Панасюк розпочнеться 19 вересня об 14:00 у Будинку офіцерів. На час проведення прощальної церемонії та поховання на території міста буде обмежено проведення концертно-розважальних заходів та спортивних змагань.

 

 

Саша Григоровська

18 вересня, 2018