У Вінниці обурені неіснуючими боргами. Вінничанам масово надіслали «листи щастя»

Новини Вінниці / У Вінниці обурені неіснуючими боргами. Вінничанам масово надіслали «листи щастя»

Ні для кого з вінничан вже не в новину отримувати платіжки з неіснуючими показниками за комунальні послуги. Однак, в останній час кількість «липи» зросла до небачених масштабів. Оставнні декілька місяців жителі міста змушені вистоювати довжелезні черги аби добитись справедливого нарахування за Реальними показниками.  

Ні для кого з вінничан вже не в дивину отримати платіжки з неіснуючими показниками за комунальні послуги. Однак, в останній час кількість «липи» зросла до небачених масштабів. Оставнні декілька місяців жителі міста змушені вистоювати довжелезні черги аби добитись справедливого нарахування за реальними показниками.  

У Facebook-спільноті «Чорний список Вінниця» вінничани вже викладають свої історії «розбірок» з ТОВ «Енера Вінниця». Містянка Тетята Лаврінович пише: «В місті повний безлад. Люди сплачують свої кошти за використану електроенергію, і потім годинами уточнюють їхні нафантазовані показники».

На фото, викладених вінничанкою, видно масштаб «щасливчиків», яких підприємство намагається розвести на гроші.

Днями раніше, у даній спільноті Катерина Кириленко також розмістила свій лист «щастя» зі взятим, за її словами, з повітря боргом.