У Вінниці облаштують «Сад Клода Моне» та майстерню зі створення кольчуг

Новини Вінниці / У Вінниці облаштують «Сад Клода Моне» та майстерню зі створення кольчуг

Відповідно до святкування Дня Європи, у центрі Вінниці з’явиться нова яскрава інсталяція присвячена картинам відомого художника Клода Моне.

Відповідно до оргзаходів по святкуванню Дня Європи, у центрі Вінниці з’явиться нова яскрава інсталяція присвячена картинам відомого художника Клода Моне. Це має бути французський куточок...

Так, 18 травня до Дня Європи у Вінниці на вулиці Соборній облаштують яскраву фотолокацію «Сад Клода Моне». Відвідувачі зможуть побачити, як то мовити в живу, репліку витвору садового мистецтва в селі Живерні біля Парижа. Тобто, в інсталяції автори відтворять живий фонтан, фотозони з видами саду та репродукціями картин відомого художника, квіти-велетні, квіткові інсталяції.

Також організатори потурбувались і про поціновувачів оперного мистецтва. Тут існуватиме локація «Віденська опера», де також буде живий фонтан, фотоінсталяція з музичними інструментами, тематичні живі скульптури та фотозони.

Якщо ви - прихильник скандинавської культури, то і вам не буде тут сумно - стане до вподоби локація «Дикий ліс добрих вікінгів». Дорослі і діти зможуть ознайомитися з традиціями та навиками вікінгів, їхніми звичками та поведінкою. Родзинкою локації стануть реконструктори об'єднання «Аркона», які продемонструють бої і середньовічні розваги давніх середземноморських воїнів. Також можна буде взяти участь у майстер-класі з плетіння кольчуг і ткання на дощечках.