У Вінниці не розминулися Mercedes та поліцейський Prius? (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці не розминулися Mercedes та поліцейський Prius? (ФОТО)

Сьогодні, 17 квітня, у групі «Дорожній Контроль Вінниця» вінничанка Вікторія Бойко повідомила про ДТП за участі поліцейського автомобіля Toyota Prius та іномарки марки Mercedes. Із світлин було помітно, що аварія начебто сталася на перехресті Лебединського та Максима Шимка. У коментарях містяни почали припускати, що винним в дорожньо-транспортній пригоді є інспектори поліції.

Сьогодні, 17 квітня, у групі «Дорожній Контроль Вінниця» вінничанка Вікторія Бойко повідомила про ДТП за участі поліцейського автомобіля Toyota Prius та іномарки марки Mercedes. Із світлин було помітно, що аварія начебто сталася на перехресті Лебединського та Максима Шимка. У коментарях містяни почали припускати, що винними в дорожньо-транспортній пригоді є інспектори поліції.

Як повідомила NaПарижі прес-секретар управління патрульної поліції у Вінницькій області Тетяна Плахотнюк, факт ДТП не підтвердився. Жоден із автомобілів не зазнав пошкоджень.

Фото із сторінки спільноти «Дорожній Контроль Вінниці» у Facebook

Новини Вінниці / У Вінниці не розминулися Mercedes та поліцейський Prius? (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці не розминулися Mercedes та поліцейський Prius? (ФОТО)