У Вінниці не працюватиме єдиний в Україні дитячий центр Roshen

Новини Вінниці / У Вінниці не працюватиме єдиний в Україні дитячий центр Roshen

Дитячий розважальний центр Roshen у Вінниці не приймає більше відвідувачів. Інтерактивний комплекс, який діяв на вулиці Гліба Успенського, 30 червня завершив роботу. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила директор центру Оксана Жилавська.

Дитячий розважальний центр Roshen у Вінниці не приймає більше відвідувачів. Інтерактивний комплекс, який діяв на вулиці Гліба Успенського, 30 червня завершив роботу. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила директор центру Оксана Желавська.

За її словами, центр - найбільший QUEST- ROOM в Україні і він користувався популярністю не лише серед вінничан - дорослих та малих, а серед гостей міста зі всієї країни.

«Бувало, що за день ми приймали до 30 груп! Географія: від Ворохти до Запоріжжя, від Чернігова до Херсону. Замовники дуже різні: від професійних турагенцій до простих, але легких на підйом вчителів, які хотіли показати діткам щось нове та цікаве», - написала Оксана Желавська.

Однак, як розповіли NaПарижі, Центр пішов на канікули у літній період. Перерву у роботі заклад зробив через плановану реконструкцію.

«Стосовно осіннього періоду роботи телефонуйте у серпні, сподіваємося, що у середині місця буде точна інформація, що змінеться після ремонту і коли відновить центр роботу», - повідомили у закладі.

Нагадаємо, у Дитячому розважальному центрі Roshen відвідувачів зустрічав «живий» робот, який розповідав дітям про правила перебування в центрі, історію компанії, процес виготовлення шоколаду. У розважальному комплексі працював 4D кінотеатр, екскурсію проводили по 4 кімнатах із квестами та цікавинками. Тут гості дізнавалися, як і де з'явився шоколад, а також скільки корпорація Roshen виробляє шоколаду в рік.