У Вінниці наркоторговець зберігав метадон й електронні ваги у номері готелю

Новини Вінниці / У Вінниці наркоторговець зберігав метадон й електронні ваги у номері готелю

Цей спритник діяв за відомою схемою: наркотики залишав у тайниках, звідки їх забирали покупці. Гроші ж йому, імовірно, перераховували на банківську картку. Упіймали його учора вранці на вул. Миколи Зерова.

Цей спритник діяв за відомою схемою: наркотики залишав у тайниках, звідки їх забирали покупці. Гроші ж йому, певно, перераховували на банківську картку. Приїхав він у наше місто зі Львова. Упіймали його учора вранці на вул. Миколи Зерова. Патрульні звернули увагу, що підозрілий чоловік, нервово озираючись, щось ховає біля паркану одного з будинків. Згодом з'ясувалося, що в його кишені та поліетиленовому пакеті було 18 згортків з «порошком», десяток паперових стаканчиків, куди він клав ці згортки й затим залишав покупцям у непомітному місці.

До речі, біля паркану, де його помітили правоохоронці, у пом'ятому стакані було два пакетики зі схожою на наркотики речовиною. «Товар» він зберігав у номері одного з готелів. Там знайшли й електронні ваги. Про це повідомила прес-служба патрульної поліції Вінниччини.


 

Юрій Ярмощук

2 липня, 2018