У Вінниці нагородили водія таксі, який допоміг затримати винуватця смертельного ДТП

Новини Вінниці / У Вінниці нагородили водія таксі, який допоміг затримати винуватця смертельного ДТП

Під час наради в ГУНП керівник обласної поліції Юрій Педос офіційно відзначив подякою вінничанина Вадима Гріщенка. Нагадаємо, ще 8 серпня чоловік на своєму авто наздогнав винуватця аварії, у якій загинула пенсіонерка.

Під час наради в Головному управлінні Нацполіції керівник обласного главку Юрій Педос офіційно відзначив подякою вінничанина Вадима Гріщенка. Нагадаємо, ще 8 серпня чоловік на своєму авто наздогнав винуватця аварії, у якій загинула пенсіонерка.

Як повідомили в ГУНП у Вінницькій області, за активну громадську позицію, небайдужість, сприяння поліції у затриманні правопорушника, 20 серпня водій таксі отримав подяку від керівника поліції Юрія Педоса.

8 серпня у Вінниці по пр. Коцюбинського водій автомобіля Volkswagen Caddy допустив наїзд на літню жінку, яка переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. Від отриманих травм 75-річна жінка загинула на місці події. Вчинивши аварію, водій іномарки з місця пригоди втік.

Однак, водій таксі Вадим Гріщенко, який став свідком ДТП, кинувся наздоганяти правопорушника та зупинив його, перекривши втікачу дорогу своїм автомобілем.

Керівник обласного главку подякував Вадиму Гріщенку за небайдужість, проявлену сміливість та запросив на службу в поліцію.