У Вінниці на знак підтримки військовополонених моряків нацгвардійці виконали марш ВМСУ та створили «живий тризуб» (ФОТО. ВІДЕО)

Новини Вінниці / У Вінниці на знак підтримки військовополонених моряків нацгвардійці виконали марш ВМСУ та створили «живий тризуб» (ФОТО. ВІДЕО)

Сьогодні, 4 січня, військовослужбовці військової частини 3028 Національної гвардії України, яка дислокується у Калинівці на знак підтримки військовополонених моряків влаштували флешмоб. На площі Василя Стуса біля адмінбудівлі  «Книжка» 80 «ягуарівців» вишукувалися у формі «живого герба». Оркестр частини спочатку  виконав Державний гімн України, згодом «Марш Військово-морських Сил Ураїни».

Сьогодні, 4 січня, військовослужбовці військової частини 3028 Національної гвардії України, яка дислокується у Калинівці, на знак підтримки військовополонених моряків влаштували флешмоб. На площі Василя Стуса біля адмінбудівлі «Книжка» 80 «ягуарівців» вишукувалися у формі «живого герба». Оркестр частини спочатку виконав Державний гімн України, згодом «Марш Військово-морських Сил Ураїни».

Аби продемонструвати підтримку українським морякам з суден «Бердянськ», «Нікополь» та «Яни Капу», яких 25 листопада захопили в полон російські прикордонники біля Керченської протоки, нацгвардійці військової частини 3028 проголосили:«Особовий склад 8 полку оперативного призначення імені Івана Богуна підтримує українських моряків» та «Відважним українським морякам - Слава!Слава!Слава!».

Своєрідний челендж проводять військові по всій країні, кожна частина обирає свій формат, каже заступник командира по роботі з особовим складом 8-го полку оперативного призначення імені Івана Богуна підполковник Віталій Соколюк.

«У такий спосіб ми хочемо висловити підтримку усім українським морякам, які на даний момент знаходяться і полоні, і також їхнім бойовим побратимам, які несуть бойове чергування на морі, захищаючи наші морські кордони, терени нашої держави. Хочемо привернути увагу громадськості, щоб показати, що наша сила в єдності. І якщо всі будуть підтримувати один одного, ми переможемо і Україна буде розвиватися. Сподіваюся, що найближчим часом усі військовополонені моряки будуть звільнені, а поки мають розуміти, що ми за них вболіваємо, підтримуємо і переживаємо. Нікого наша держава не забуває, ми єдині і переможемо», - зазначив заступник командира по роботі з особовим складом 8-го полку оперативного призначення імені Івана Богуна підполковник Віталій Соколюк.

Новини Вінниці / У Вінниці на знак підтримки військовополонених моряків нацгвардійці виконали марш ВМСУ та створили «живий тризуб» (ФОТО. ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці на знак підтримки військовополонених моряків нацгвардійці виконали марш ВМСУ та створили «живий тризуб» (ФОТО. ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці на знак підтримки військовополонених моряків нацгвардійці виконали марш ВМСУ та створили «живий тризуб» (ФОТО. ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці на знак підтримки військовополонених моряків нацгвардійці виконали марш ВМСУ та створили «живий тризуб» (ФОТО. ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці на знак підтримки військовополонених моряків нацгвардійці виконали марш ВМСУ та створили «живий тризуб» (ФОТО. ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці на знак підтримки військовополонених моряків нацгвардійці виконали марш ВМСУ та створили «живий тризуб» (ФОТО. ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці на знак підтримки військовополонених моряків нацгвардійці виконали марш ВМСУ та створили «живий тризуб» (ФОТО. ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці на знак підтримки військовополонених моряків нацгвардійці виконали марш ВМСУ та створили «живий тризуб» (ФОТО. ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці на знак підтримки військовополонених моряків нацгвардійці виконали марш ВМСУ та створили «живий тризуб» (ФОТО. ВІДЕО)