У Вінниці на виробничому підприємстві працівнику відтяло пальці

Новини Вінниці / У Вінниці на виробничому підприємстві працівнику відтяло пальці

Сумна пригода сталася на вінницькому заводі, на якому, зокрема, виготовляють електричні обігрівачі. Позавчора одному з працівників цього відомого підприємства відтяло чотири пальці правої руки.

Сумна пригода сталася на вінницькому заводі, на якому, зокрема, виготовляють електричні обігрівачі. Позавчора одному з працівників цього відомого підприємства відтяло чотири пальці правої руки.

Обставини і причини нещасного випадку з тяжким наслідком, що трапився на виробництві, з'ясовуватиме спеціальна комісія, яка створена в управлінні Держпраці.

«...О 8:00 стався нещасний випадок у ПрАТ «Вінницький завод «Маяк» зі штампувальником цеху №7 Д., 1964 р.н. Під час виконання ним на пресі з педальним увімкненням штампувальної операції з гнуття полиць, сталась травматична ампутація чотирьох пальців правої кисті», – повідомила прес-служба Управління Держпраці у Вінницькій області.

Як повідомляв NaПарижі, у грудні минулого року на робочому місці помер працівник будинку-інтернату геріатричного профілю, що на Тиврівщині.
 

Юрій Ярмощук

16 січня, 2019