У Вінниці на відкритті ялинки виступатиме ХАС

Новини Вінниці / У Вінниці на відкритті ялинки виступатиме ХАС

У середу, 19 грудня, у Вінниці стартують зимові свята. О сьомій вечора у Центральному парку відкриють головну ялинку нашого міста. На свято завітає й виступить популярний хіп-хоп та реп-виконавець ХАС.

У середу, 19 грудня, у Вінниці стартують зимові свята. О сьомій вечора у Центральному парку відкриють головну ялинку нашого міста. На свято завітає й виступить популярний хіп-хоп та реп-виконавець  ХАС.

А попереду вінничан й гостей чекають різні культурно-розважальні заходи.

«30 грудня відбудеться парад новорічних героїв. Цих персонажів також можна буде побачити у новорічну ніч біля Головної ялинки.
2 січня бажаючі зможуть взяти участь у відбірковому турі караоке-шоу «Зірка на ялинці». Також біля Головної ялинки проходитиме фестиваль «Різдвяні зустрічі», V обласний фестиваль народної творчості «Різдвяне диво» та новорічні дискотеки», – повідомляють у мерії Вінниці. 

Завершаться ж новорічні та різдвяні свята 13 січня – закриттям головної ялинки. До речі, цього дня й напередодні охочі вінничани й гості міста зможуть відвідати фестиваль вуличної їжі «Vinnytsia FoodFest».

Як повідомляв NaПарижі, у День святого Миколая у Вінниці відбудеться святкова хода і відкриття Новорічної резиденції.
 

Юрій Ярмощук

17 грудня, 2018