У Вінниці на Стельмаха знайшли зарізаним 38-річного чоловіка

Новини Вінниці / У Вінниці на Стельмаха знайшли зарізаним 38-річного чоловіка

Сьогодні, 3 січня, у Вінниці в дворі багатоповерхівки №41 на вулиці Стельмаха знайшли вбитим вінничанина. Поліція встановила, що чоловіку 38 років, попередньо він загинув від ножових поранень.

Сьогодні, 3 січня, у Вінниці в дворі багатоповерхівки №41 на вулиці Стельмаха знайшли вбитим вінничанина. Поліція встановила, що чоловіку 38 років, попередньо він загинув від ножових поранень.

На разі правоохоронці встановлюють осіб, причетних до вбивства вінничанина, тіло якого знайшли з ознаками насильницької смерті. На місці працює слідчо-оперативна група та криміналісти. Поліцейські опитують мешканців будинку та встановлюють осіб, причетних до смерті вінничанина. 

Кількість ножових поранень має встановити судмедекспертиза. Чи було чоловіка пограбовано, слідчі не повідомляють. Але документи людини вони знайшли...

Як повідомила на сторінці у Facebook  "Поліція Вінниччини"  наразі слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1. ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), за що передбачено 15 років ув’язнення.

До речі, це не перший випадок. Наприкінці 2017 рокув цьому районі було поранено ножем чоловіка. Він навіть зміг самотужки дійти до лікарні, до втратив свідомість у приймальному відділенні.   

Саша ГРИГОРОВСЬКА