У Вінниці на міжнародній виставці можна буде побачити найбільших породистих котів

Новини Вінниці / У Вінниці на міжнародній виставці можна буде побачити найбільших породистих котів

До Вінниці знову їдуть заводчики породистих котів з усієї України та сусідніх країн. У місті  9-10 червня проходитиме міжнародна виставка, де будуть представлені десятки рідкісних й популярних порід, зокрема: регдолли, девон рекси, манчкіни, бурми, а також мейн куни - одні з найбільших домашніх котів. Їх довжина може сягати 1 метра, а вага понад 10 кілограм.

До Вінниці знову їдуть заводчики породистих котів з усієї України та сусідніх країн. У місті  9-10 червня проходитиме міжнародна виставка, де будуть представлені десятки рідкісних й популярних порід, зокрема: регдолли, девон рекси, манчкіни, бурми, а також мейн куни - одні з найбільших котів. Їх довжина може сягати 1 метра, а вага понад 10 кілограм.

Чотирилапих учасників виставки, яку організовує Вінницький клуб любителів кішок КЕТ, оцінюватимуть досвідчені експерти з України та Прибалтики.

Побачити лисих та пухнастих, маленьких та великих котів можна буде  на роликовій арені у ТРК «Мегамолл».  Вартість квитків складатиме: для дорослих – 40 грн, дітей – 25 грн, пенсіонерів – 30. Якщо прийде група дітей, то один квиток коштуватиме 20 грн. Дітям до 6 років і учасникам АТО вхід на виставку безкоштовний.